Blog_anim_kleur

Hier zou een beetje intro tekst moeten komen. Hey there, this is the default text for a new paragraph. Feel free to edit this paragraph by clicking on the yellow edit icon. After you are done just click on the yellow checkmark button on the top right. Have Fun!

blog_1

communicatieplan

Het communicatieplan, een gouden middel naar succes

Het vult in hoe te communiceren met je klanten of externe stakeholders op verschillende kanalen en toont welke content het meest geschikt is voor de beschikbare mediums. Het doel is om informatie over je bedrijf te delen volgens een duidelijke structuur. 

online storytelling

Een online succesverhaal

Online storytelling is een geloofwaardig en relevant verhaal brengen dat de verbeelding prikkelt van je doelgroep zodat deze een emotionele connectie krijgt met je product of merk.

merkidentiteit

Je paspoort om de reis te starten

e merkidentiteit geeft je organisatie’s DNA weer. Het is de indruk die je achterlaat bij de consument en de verbindende merkattributen die je onderscheiden van de concurrentie.

merkenstrategie

Beginnen bij het begin

Een merkenstrategie het bewust nadenken over je merkidentiteit. Je bepaalt duidelijk je langetermijndoelstellingen en zorgt ervoor dat jouw merk hét voorkeursmerk is in het hoofd van je consument.

blog_4-2
footer_2

There
Groenveldstraat 13-15 . 3001 Heverlee . missioncontrol@there.be

facebook
instagram