Gebruiksvoorwaarden

THERE NV. gebaseerd in de Groenveldstraat 13 te 3001 Leuven, BE0438296676, telefoonnummer 016 29 24 00 is verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens.

THERE is een geregistreerd merk toebehorend aan THERE NV. De naam van het domein “there.be” is voorbehouden voor THERE.
THERE heeft deze informatiesite opgericht om de bezoekers van het openbare deel de mogelijkheid te geven kennis te maken met het bureau en haar activiteiten.

Het cookiebeleid, de privacy policy en andere bepalingen op deze pagina gelden voor alle bezoekers die de site van THERE bezoeken, welke de fysische locatie of het individuele toegangskarakter ook is. Wanneer je je op deze site begeeft, aanvaard je de huidige gebruiksvoorwaarden zoals op deze pagina vermeld. Indien je deze niet wil aanvaarden, gelieve dan deze site niet te raadplegen. Noteer ook dat de gebruiksvoorwaarden sporadisch gewijzigd en/of herzien kunnen worden. Bij elke nieuwe verbinding met de site, aanvaard de bezoeker ambtshalve de gewijzigde en/of herwerkte gebruiksvoorwaarden.

There nv. verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring en cookiebeleid.


Cookiebeleid

Gegevens die automatisch worden verzameld:

Tijdens je bezoek aan onze website, verzamelen en analyseren wij informatie zoals bijvoorbeeld jouw IP-adres, browsertype, browsertaal, gebruikte besturingssysteem, het land en/of regio van waaruit je onze website bezoekt, het aantal klikken, bestanden die je downloadt, gegevens die je invult, domeinnamen, landingspagina's, pagina's die je bekijkt en de volgorde van die pagina's, de hoeveelheid tijd die je op bepaalde pagina's doorbrengt, de termen die je vaak gebruikt bij zoekopdrachten op onze site, de datum en tijd waarop je de pagina's en andere diensten gebruikt en inhoud uploadt of plaatst, foutenlogs en andere soortgelijke informatie.

Wanneer je de website gebruikt, verzamelen wij en onze serviceproviders automatisch algemene locatiegegevens (bijv. IP-adres, stad en/of de postcode die bij een IP-adres hoort) van jouw computer of mobiele apparaat. Deze gegevens stellen ons in staat om toegang te bieden tot content die varieert op basis van de algemene locatie van de gebruiker.

Cookies

Wij gebruiken cookies op deze website. Wanneer gebruikers/bezoekers een website bezoeken, worden kleine bestanden, cookies genaamd, op hun computer opgeslagen. Wij gebruiken cookies om via het internet te communiceren, een gevraagde dienst te leveren, of het surfen op onze website gemakkelijker te maken.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, zal je worden meegedeeld dat het aanvaarden van cookies betekent dat je akkoord gaat met de installatie van cookies om je bezoekervaring te verbeteren. Een cookie wordt gebruikt om je toestemming te volgen.

Om de inhoud van de website actueel te houden, maakt There nv. gebruik van een CMS-systeem. In dit programma worden volgende soorten cookies gebruikt:

·       functionele cookies
Dit zijn bepaalde cookies die noodzakelijk zijn voor het goed functioneren van de website. Als je de website actueel wenst te gebruiken, kan je de cookies niet uitschakelen.

·       analytische cookies
There nv. maakt gebruik van Google Analytics voor analytische doeleinden. Deze tool gebruikt analytische cookies om traffic naar de website en pagina’s te meten evenals het aantal clicks en meer. Externe servers huisvesten dit analyse-instrument. Er worden dus cookies van derden gebruikt.

·       marketing cookies
Marketing cookies worden gebruikt om je ervaring te personaliseen, zo krijg je relevante inhoud en aanbiedingen te zien bijvoorbeeld bij Youtube video’s op deze en andere websites.

Je kan op elk moment je toestemming-instellingen wijzigen en cookies verwijderen of accepteren. Als je weigert cookies te accepteren en vervolgens de cookie verwijdert die je beslissing vastlegt, zal je de volgende keer dat je onze website bezoekt opnieuw worden gevraagd of je cookies wil accepteren.

De meeste internetbrowsers kunnen worden geconfigureerd om cookies te aanvaarden of te verwerpen, alsook om je te informeren wanneer een cookie wordt ontvangen. Raadpleeg de instructies voor de betreffende browser en/of maak gebruik van de "Help"-functie (meestal toegankelijk via de werkbalk van de browser) om te leren hoe je jouw browserinstellingen kan wijzigen en cookies kan wissen.

Hieronder vind je een lijst van de cookies die op jouw computer worden bewaard en de gevolgen van het niet verwijderen van deze cookies.

CookieTypeDuurBeschrijving
_gaAnalytisch2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gatAnalytisch1 minuteSet by Google to distinguish users.
_gidAnalytisch1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
CONSENTAnalytisch2 yearsYouTube sets this cookie via embedded youtube-videos and registers anonymous statistical data.
cookielawinfo-checkbox-advertisementFunctioneel/Noodzakelijk1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analyticsFunctioneel/Noodzakelijk11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functionalFunctioneel/Noodzakelijk1 yearThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessaryFunctioneel/Noodzakelijk11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-othersFunctioneel/Noodzakelijk1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to store the user consent for cookies in the category "Others".
cookielawinfo-checkbox-performanceFunctioneel/Noodzakelijk1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to store the user consent for cookies in the category "Performance".
CookieLawInfoConsentFunctioneel/Noodzakelijk1 yearRecords the default button state of the corresponding category & the status of CCPA. It works only in coordination with the primary cookie.
viewed_cookie_policyFunctioneel/Noodzakelijk11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
VISITOR_INFO1_LIVEMarketing5 months 27 daysA cookie set by YouTube to measure bandwidth that determines whether the user gets the new or old player interface.
YSCMarketingsessionYSC cookie is set by Youtube and is used to track the views of embedded videos on Youtube pages.
yt-remote-connected-devicesMarketingneverYouTube sets this cookie to store the video preferences of the user using embedded YouTube video.
yt-remote-device-idMarketingneverYouTube sets this cookie to store the video preferences of the user using embedded YouTube video.


Privacyverklaring

There nv. verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, profilering van bezoekers voor reclamedoeleinden en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

Je identiteit wordt op geen enkel moment prijsgegeven, slechts een paar gegevens worden bijgehouden zoals bijvoorbeeld de door jou gebruikte internetprovider en je algemene locatie.

Een paar verwerkingsactiviteiten die wij uitvoeren:

·       Indien je contact met ons opneemt via mail of een contactformulier, gebruiken wij de door jou verstrekte persoonsgegevens (bijvoorbeeld naam, adres, telefoonnummer, bedrijf enz.) om op je (aan)vragen te antwoorden.

·       Indien je via onze website solliciteert of je CV stuurt, worden je persoonsgegevens verwerkt om je sollicitatie te evalueren met het oog op het nemen van precontractuele maatregelen en het aanleggen van een wervingsreserve ter vrijwaring van onze rechtmatige belangen. Indien een vacature niet onmiddellijk beschikbaar is, bestaat ons rechtmatig belang erin je later te kunnen contacteren met een jobaanbieding. Je kan je altijd verzetten tegen opname in de wervingsreserve als je dat niet wilt.

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn van maximum 10 jaar (onder andere op het gebied van boekhouding).

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens:

Klanten hebben te allen tijde recht op inzage van hun persoonsgegevens en kunnen ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van de betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f) EU-AVG “Rechtmatigheid van verwerking”, met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van de persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:

-        zelf de instellingen van de klantenaccount aan te passen; en/of

-        een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: privacy@there.be

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van de persoonsgegevens met het oog op direct marketing.
In dat geval kan je dit melden via e-mail naar privacy@there.be of een brief schrijven naar volgend adres:

There NV
t.a.v. privacy & data
Groenveldstraat 13-15
B-3001 Leuven


Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be ).

Auteursrecht

De hele site en elk van haar afzonderlijke elementen vallen onder de Belgische en Internationale Wetgeving over het Auteursrecht en in een bredere context over de intellectuele eigendom (waaronder namelijk de bescherming van het auteursrecht, van het merkenrecht, wet op de gegevensbestanden, enz.).

Alle reproductie- en representatierechten, en rechten op openbare communicatie worden voorbehouden, met inbegrip van de downloadbare documenten en visuele, audiovisuele, fotografische en andere presentaties. De reproductie van een deel of van heel deze site op een elektronisch medium, welke het ook zij, is uitdrukkelijk verboden, hetzij via speciale en schriftelijke toelating van THERE NV.

Merken

De merken en logo’s worden gedeponeerd door de ondernemingen, verenigingen of organismen die er de eigenaar van zijn. Hun reproductie of gebruik, van welke aard ook, is verboden, behalve bij schriftelijke toelating van de eigenaar van het merk of het logo.

Links

Om de site voor jou zo aangenaam mogelijk te maken kan huidige site links naar sites bevatten die geen deel uitmaken van THERE. Gelieve te noteren dat de inhoud van deze sites niet gecontroleerd, noch beïnvloed kunnen worden door THERE. Hoewel THERE je een toegang kan bezorgen tot deze sites die haar niet toebehoren, houdt dit in geen geval in dat THERE voor deze sites borg staat of ze ondersteunt.

Daarenboven zal THERE niet verantwoordelijk worden gesteld, op welke manier dan ook, voor de inhoud van deze sites of voor de gevolgen van het gebruik van deze. Elke link naar de site van THERE dient het onderwerp te zijn van een voorafgaande of schriftelijke toelating vanwege THERE. THERE wijst elke verantwoordelijkheid af inzake de inhoud van de sites die verbonden zijn aan de site van THERE, en meer algemeen, de links actief op deze websites.

Disclaimer

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en wordt op regelmatige basis bijgewerkt. Toch is het mogelijk dat er hier en daar iets over het hoofd gezien werd. Aarzel dan ook niet om ons hiervan op de hoogte te brengen. Dit kan per e- mail naar privacy@there.be of per brief naar bovenstaand adres.

THERE garandeert niet dat alle informatie correct, compleet en bijgewerkt is. THERE kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele rechtstreekse of onrechtstreekse schade die zou kunnen voortvloeien uit uw toegang of gebruik van deze site.

footer_2

There
Groenveldstraat 13-15 . 3001 Heverlee . missioncontrol@there.be

facebook
instagram