How we

landed

BORGinsole?

star_kleur

Op goede voet met onze klant.

Our story, since 2019

Meneer Borgions -we mogen hem Paul noemen- maakt fantastische inlegzolen: wetenschappelijk onderbouwd ontwikkeld, fijn en kwalitatief materiaal en op maat. Maar zijn podologische inlegzolen verkoopt hij niet zomaar, hij wil podologen ook ondersteunen in hun werk en hun praktijk. Hij staat hen bij met raad en daad (en zolen). Meneer Borg-, enfin, Paul dus, had wel publiek en een zeker bereik, maar ook veel ambitie om veel verder te groeien. Hij trok zijn stoute schoenen aan en ging op zoek naar hulp. 

Hij zocht naar een juiste partner en kwam bij there terecht. Wij blij natuurlijk! 

We overlegden, doken achter onze computers, overlegden nog wat, computerden verder en zo werd Paul een deel van ons team, en wij een deel van het zijne. We bouwden aan een slogan, een beeld en zetten een hele campagne op. Wat een succes! 

borginsole_image1

BORGinsole en de campagne bereikten zomaar een kleine vijf miljoen mensen.

borginsole_image3
borginsole_image2

En het resultaat?

Daar zijn wij - én Paul- terecht fier op! De eerste wave leverde meer dan 5.500.000 impressies op en er gingen 20.000 klikken naar de landingspagina. Meer dan 400 bezoekers vonden een podoloog in hun buurt via de kaart en bezochten de website van die podoloog.

openrate

5.500.000%

impressies

pijl2

20.000

klikken

hart-1

400

bezoekers

Borginsole

A whole new level?

Die vijf miljoen potentiële eindgebruikers en podologen hadden ons gezien in de boekskes en via online kanalen en de dappere nieuwsgierigen die BORGinsole een kans gaven, waren helemaal overtuigd. 

Flashforward naar 2022: met de zolen in de schoenen, gaan we een soepel stapje verder. We willen podologen die voor BORGinsole kiezen betrekken in onze campagne. Meer zelfs: we willen hen ondersteunen met onze campagne. Hoe dan? Door mensen met zere voeten, pijnlijke knieën en rugklachten, via onze campagne, door te sturen naar de websites van partner-podologen.

footer_2

There
Groenveldstraat 13-15 . 3001 Heverlee . missioncontrol@there.be

facebook
instagram